TENTIPI Event Shop

TENTIPI EVENT TELTE KØBER DU HER

Helt enkelt for alle telte,

•Prisen er ud af vort lager i Viby J

•Under bestilling i shoppen meddeler du om du ønsker at afhente i Viby eller vi skal sørge for levering.

•I løbet af kort tid modtager du en faktura med leveringstid og hvis du ønsker levering til din adresse prisen på fragt fra Viby j.

 

KATEGORIER

• Tentipi Telte Pro - Flammehæmmet teltdug og Statisk dokumentation

• Tentipi Telte Comfort - Udvalgt teltdug og Pro stangsæt

• Tentipi Telte Base - Tentipi standard teltdug og stangsæt

• Tentipi Ekstra udstyr

• Tentipi Interiør

• Tentipi Aktivitet

• Tentipi Reservedele

 

TENTIPI Stratus 72 Pro Nordic Tipi

For total flexibilitet – en stor nordisk tipi der kan tilpasses alle Events store som små og året rundt.

Der er sket meget siden den første Stratus 72 blev lavet for at rumme og udstille Samisk kunsthåndværk. Om dagen med siderne rejst giver teltet udstillerne mere end 30 facademeter om natten med siderne nede beskyttelse til de udstillede effekter. Denne basale og unikke konstruktion af Stratus 72 har skabt de muligheder vi har i dag med åbne og lukkede sider, vægge, indgangsdøre, vinduer og ikke mindst muligheden for at sammenstille flere eller mange telte der kan skabe præcist det rum du har brug for.

 

Tentipi Cirrus Nordic Tipi

Tentipi Cirrus 20, 28, 40 og 72 er designet til dem der ønsker et flot, holdbart og anvendeligt telt hvor der også er tænkt på at det skal være nemt at bruge. Det unikke design af disse Nordic Tipi gør dem perfekte til ”glamping”. De fungerer flot som uderum der kan flytte undervisningen ud i skoven eller give læ og varme rundt om et åbent ildsted når børnehavens børn holder rast. Hvorfor ikke bruge et Tentipi Cirrus telt hvis din restaurant har brug for ekstra plads i højsæsonen.

Cirrus Nordic Tipi har 3 indgange, en hovedindgang og 2 mere simple indgange der er med en enkelt lynlås. Når de 2 lynlåse åbnes er det muligt at rulle den mellemliggende teltdug op så der skabes en flere meter bred åbning. Herved får gæsterne i teltet et rigtig flot udsyn eller hvis teltene benyttes i messesammenhæng giver den store åbning uhindret adgang for mange besøgende.

Tentipi Nimbus 16 Nordic Tip

Meget mere end et shelter – Nimbus telte vil ikke alene give overdækning for din messestand eller markedsbod, men vil i lige så høj grad, på grund af sin flotte konstruktion, skabe stor opmærksomhed omkring din udstilling. Hjemme i haven en hel speciel overdækning for jeres havefest eller bare sommerens ”lysthus”.

 

 

KONTAKT

 

STM-Sport

Bjørnholms Alle 4-6

8260 Viby J

Info@stm-sport.dk

tlf. 86141400

 

PROFIL

 

STM Sport er en af Danmarks største leverandører af friluftsudstyr og Dansk repræsentant for en lang række førende producenter af udstyr til aktivt friluftsliv.